De oprichters van wijkplaats:Caroline Damman, Bart Dewaele, Rudi Timmermans en Goedele Slots

WIJKPLAATS

Wijkplaats is de boeiende samenwerking tussen vier mensen (vlnr. Bart, Goedele, Rudi en Caroline) die zelf graag uitwijken en deze ervaring en met anderen willen delen. In deze samenwerking brengt elk van ons zijn eigenheid en zijn professionele ervaring en kwaliteiten in. We stimuleren elkaar in onze groei, als mens en als coach.

Elk van ons coacht individueel thuis en op verplaatsing. Voor individuele begeleiding neem je met één van ons contact op.
Voor het coachen van teams neem je contact op met een van ons, samen bekijken we de vraag.

Caroline Damman

Caroline Damman is als docente verbonden aan de opleiding Orthopedagogie Odisee. Daarnaast werkt zij als cognitief gedragstherapeute en als coach en trainer rond de thema’s zelfzorg en veerkracht.
Meer

caroline@wijkplaats.be
0474/410814
Dilbeek

Bart Dewaele

Bart Dewaele is als docent verbonden aan de opleiding Sociaal Werk Odisee. Daarnaast werkt hij al coach en trainer vooral rond de thema’s zelfzorg en veerkracht.
Meer

bart@wijkplaats.be
0491/989350
Wetteren

Rudi Timmermans

Rudi Timmermans is als docent verbonden aan de opleiding Sociaal Werk Odisee. Daarnaast werkt hij als coach en procesbegeleider. Hij biedt loopbaanbegeleiding, organisatieontwikkeling en leiderschapsontwikkeling.
Meer

rudi@wijkplaats.be
0473/757597
Lommel

Goedele Slots

Goedele Slots is als docente verbonden aan de opleiding Sociaal Werk Odisee. Daarnaast werkt ze als trainer, coach en psychotherapeut vanuit een krachtgericht perspectief.
Meer

goedele@wijkplaats.be
0484/493294
Leuven